Aanvraag installatie zakelijk

Duidelijke prijscalculatie

e-Voltt beschikt met e-Voltt services over een serviceorganisatie die de installatie geheel kan verzorgen. Ook de inbedrijfstelling, de service en het onderhoud kunnen wij voor onze rekening nemen. En dit alles vanuit één vast aanspreekpunt. De installatie wordt uitgevoerd door een zeer ervaren team van installateurs die al jaren zijn gespecialiseerd in de installatie van laadpunten.

Wij zorgen voor een toekomstbestendig advies en voeren het uit. Van eenvoudige tot zeer complexe installaties. Zeker als er nu of in de toekomst meerdere laadpunten worden geplaatst, dan kan het zijn dat de netaansluiting aan capaciteit tekort komt. e-Voltt heeft oplossingen voorhanden, waardoor op elk moment van de dag toch veilig en zo snel mogelijk kan worden geladen.

Wanneer u het aanvraagformulier invult, dan neemt de installateur telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak om een schouwing uit te voeren. U ontvangt vervolgens een duidelijke prijscalculatie met een overzicht van de afspraken op basis van de uitgewisselde informatie en specifieke wensen.